Alatura-te echipei !

Echipa Echipa Echipa Echipa Echipa

Calitatea lucrurilor produse de mana omului se masoara in dragostea cu care acesta a indragit sa faca bunurile respective.

Yellow Wool vinde plovere din lana galbena - lucrate manual - ce poarta cu siguranta dragostea, atentia  si priceperea femeilor ce le-au facut.

Yellow Wool te invita sa faci parte din echipa noastra si impreuna sa lucram - cu pasiune si spor - intr-o atmosfera de familie unita.

Iti place lana ?
Ai avut sansa sa mostenesti de la parinti - bunici - mosi/stramosi aceasata deprindere minunata de a croseta manual la andrele lucruri din lana ?
Iti place sa crosetezi la andrele imbracaminte din lana ?
Ai pricepere si talent in a lucra plovere din lana ?

Daca toate raspunsurile sunt: DA,
Alatura-te echipei si aprecierea dumneavoastra va fi pe masura.

Trimite-ne o scrisoare de intenţie pe adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , sau contacteaza-ne telefonic la Tel.mobil: 0740.171.025.

Persoanele cautate de noi trebuie sa se caracterizeze prin:
SERIOZITATE, PASIUNE si PRICEPERE, MUNCA cu SPOR

PROBA DE TRECUT:
Lucrati-ne manual un – Plover din Lana (firele furnizate de noi) – crosetat la andrele, dupa un model indicat de noi, iar in funtie de rezultatul dvs final si timpul alocat va vom face o oferta de colaborare, cu contract si asigurari sociale de munca platite si garantate.

Succes !

© 2012 - 2024 YellowWool.ro